رژیم غذایی در التهاب مری

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71108
    nikbakht
    مشارکت کننده

    ارکان یک رژیم غذایی مناسب برای افراد مبتلا به ازوفاژیت (التهاب مری) به شرح زیر می باشد:

    -بیماران تعداد وعده های غذایی کم حجم تری را در دفعات بیشتر مصرف نمایند.

    -در زمان التهاب از مصرف مواد غذای با PH اسیدی، مانند انواع مرکبات، گوجه فرنگی و نوشابه های گازدار، و انواع ادویه جات مانند فلفل سیاه پرهیز گردد.

    – پرهز از مصرف غذاهایی که از طریق کاهش فشار اسفنگتر تحتانی مری، باعث برگشت اسیده معده به مری می شوند، مانند: مواد غذایی پرچربی، نعناع، شکلات، نوشابه های کافئین دار(قهوه و چای) و الکل.

    – پرهیز از غذهای محرک ترشح اسید معده از جمله: قهوه، شراب و آبجو.

    -پرهیز از مصرف غذای حجیم و پرچرب، بخصوص 2-3 ساعت پیش از خواب

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.