در رژیمهای خامخواری که محصولات حیوانی و پروتیینی به شکل خام استفاده میشود، آلودگیهای انگلی، میکروبی و باکتریال از این طریق وارد بدن شده و میتواند باعث آسیب به فرد مصرفکننده شود.
پیام فرهبخش، متخصص تغذیه در روزنامه شهروند نوشت: امروزه متاسفانه رژیمهای خامخواری شیوع زیادی پیدا کرده است که اینگونه رژیم غذایی مورد تأیید متخصصان تغذیه نیست.
در رژیمهای خامخواری که محصولات حیوانی و پروتیینی به شکل خام استفاده میشود، آلودگیهای انگلی، میکروبی و باکتریال از این طریق وارد بدن شده و میتواند باعث آسیب به فرد مصرفکننده شود.
به عنوان مثال هنگامی که تخم مرغ به صورت خام مصرف میشود با میکروبی به نام سالمونا همراه است که ممکن است سلامت فرد را تهدید کند.
به طور کل ٣ دسته گیاهخوار وجود دارد گیاهخوار مطلق معمولا دچار کمبودهای ویتامین موجود در مواد پروتیینی مانند ویتامینB١٢ میشوند. دسته دوم علاوه بر گیاهخواری شیر نیز مصرف میکنند و دسته آخر گیاهخوارانی هستند که از شیر و تخممرغ استفاده میکنند، این افراد رژیم درستی دارند و سلامتی آنها تأمین میشود.
موادغذایی مختلف در بسیاری از موارد حاوی آلودگیهای میکروبی هستند که طی روند پخت از بین میروند. اگر این مواد به صورت خام استفاده شوند آلودگیهای میکروبی را به انسان منتقل میکنند بنابراین رژیمی که بهصورت خامخواری باشد کاملا رد شده و در هیچ جای دنیا توصیه نمیشود.
منبع: سلامت نیوز