رولت اسفناج همراه با سس لیمو

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #83731
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    برگ اسفناج از نظر طب قدیم ایران كمی سرد است و برخی عقیده دارند كه متعادل است، یعنی نه سرد است و نه گرم.

    خواص غذایی و سلامتی :

    برگ اسفناج منبع غنی ویتامین A ، B3 ، C و آهن و پتاسیم می باشد،بدن را قلیایی می كند، خنك كننده است و برای پایین آوردن تب مفید است، ورم روده كوچك را رفع می كند، برای ورم ریه مفید است، ملین است و یبوست را برطرف می كند، برای لاغر شدن و كم كردن وزن مفید است، اسفناج به دلیل داشتن ماده ای بنام اسپیناسین، هضم غذا را تسریع می كند. این ماده باعث تحریك معده و ازدیاد ترشحات آن می شود، خوردن اسفناج پخته یا بورانی در رفع تشنگی موثر است،غرغره آب خام یا پخته ی اسفناج، برای از بین بردن ورم و درد گلو مفید است.

    ● مواد لازم برای ۶ نفر:
    ▪ اسفناج ریز خرد شده ۱ کیلو
    ▪ تخم ‌مرغ ۸ عدد
    ▪ آرد ۳ قاشق‌ غذاخوری
    ▪ شیر ۳ قاشق‌ غذاخوری
    ▪ روغن مایع ۶۰۰ گرم
    ▪ پودر سیر ۱ قاشق چای‌خوری
    ▪ نمک و فلفل به میزان لازم

    ● مواد لازم داخل رولت:
    ▪ پنیر خامه ‌ای ۱۵۰ گرم
    ▪ قارچ تفت داده شده ۲۵۰ گرم
    ‌‌▪ گوشت ‌گوساله ورقه شده ‌پخته یا ژامبون گوشت ۳ ورق

    ● مواد لازم برای سس لیمو:
    ▪ آرد سفید گندم ۲ قاشق‌ غذاخوری
    ▪ کره ۳۰ گرم
    ▪ پوست لیموی رنده شده ۱ قاشق چای‌ خوری
    ▪ زعفران به میزان لازم
    ▪ خامه یک دوم پیمانه
    ▪ آب لیمو ۲ قاشق‌ غذاخوری
    ▪ شیر یک دوم پیمانه
    ▪ نمک و فلفل به میزان لازم

    ● روش تهیه:
    – اسفناج را ریز خرد کنید و روی حرارت بگذارید تا کمی بپزد. سپس بگذارید کمی سرد شود.
    – زرده و سفیده ی تخم‌ مرغ را جدا کرده و زرده، آرد، شیر، پودر سیر، نمک و فلفل را به اسفناج اضافه نموده و خوب هم بزنید.
    – در ظرف تمیزی سفیده را بزنید تا کاملا کف کند و پفکی شود. سپس به مخلوط قبلی بیفزایید و آرام هم بزنید تا یکدست شود.
    – حال مخلوط را داخل تابه‌ای مستطیل شکل که از قبل چرب شده و داخل آن کاغذ روغنی انداخته‌ اید بریزید و داخل فر با حرارت ۳۰۰ درجه ی فارنهایت(۱۵۰ در جه ی سانتیگراد) به مدت ۲۰تا ۳۰ دقیقه بپزید.
    – سپس رولت را بر روی شبکه ی توری که با حوله یا دستمال پارچه ای پوشیده شده برگردانید و با دقت کاغذ روغنی را از روی رولت بردارید و پنیر خامه‌ای را روی آن پخش کنید.
    – سپس ژامبون یا ورقه ی گوشت را بگذارید و در آخر قارچ تفت داده شده را روی رولت بریزید و سپس رولت را بپیچانید (مطابق تصویر).

    ● روش تهیه سس لیمو :
    ـ کره را روی حرارت قرار دهید.
    ـ آرد را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود.
    ـ شیر را بیفزایید و مرتب هم بزنید تا یکدست شود.
    ـ سپس رنده ی پوست لیمو ترش، زعفران، نمک، فلفل و خامه را اضافه نمایید.
    ـ سس را از روی حرارت بردارید و آب لیمو ترش را اضافه کنید.
    ـ سس را همراه رولت سرو نمایید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.