اين مواد در تهيه بسياري از غذاهاي نيمه پخت و فروشگاهي استفاده ميشوند؛ لذا بهتر است قبل از خريد، حتما به مواد تشكيل دهنده آنها نگاهي بيندازيد. در تهيه غذاهاي سرخ شده، مانند سيبزميني سرخ شده، حلقههاي سوخاري پياز، چيپس سيبزميني بايد از روغنهاي مخصوص سرخ كردن استفاده كرد. بايد توجه داشته باشيد كه هرگز نبايد روغن را براي پختهاي بعدي نگهداري و آن را مجددا گرم كرد.
سعي كنيد از روغنهايي استفاده كنيد كه در بسته بنديهاي آن ذكر شده است كه حاوي آنتي اكسيدان است. وجود آنتي اكسيدان در روغن سبب ميشود روند فساد روغن كند شود. در استفاده از هر نوع روغني حتي روغن زيتون و كنجد، هرگز از حرارت بالا استفاده نكنيد.
غذاهاي ديگر كه بايد از برنامه غذايي حذف و يا به منظور حفظ سلامتي كمتر از آنها استفاده شود، عبارتند از:
غذاهايي كه حاوي مونوسديم گلوتامات (MSG)، آسپارتام هستند كه جزء شيرين كنندههاي مصنوعي بهشمار ميروند.
زيادهروي در مصرف قندهاي ساده با مستعد كردن زمينه ابتلا به بيماري ديابت ميتواند باعث ايجاد استرسهاي متابوليك شود.
در انتخاب نوع ماهي نيز بايد دقت كرد، زيرا بسياري از غذاهاي دريايي همچون ماهيها و ميگو، داراي مقادير زيادي مواد سمي و جيوه هستند كه براي سلامتي بسيار مضر است.