روغن ماهی به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب امگا ۳ و روغن زیتون به دلیل دارا بودن مقادیر زیاد اسید اولئیک برای سلامت قلب و عروق مفید هستند. روغن ماهی حاوی مقادیر فراوان اسیدهای چرب امگا 3 است.این اسیدهای چرب با تاثیر بر کاهش کلسترول خون برای سلامت قلب و عروق مفید هستند.مصرف روغن زیتون برای مصارف مختلف پخت مناسب است ولی مانند سایر روغن های مایع به حرارت بالا حساس است، همچنین مصرف آن به عنوان جایگزین سس های سالاد توصیه می شود.مصرف روغن نباتی مایع به دلیل اینکه فاقد کلسترول است و اسیدهای چرب غیراشباع بالایی که دارد به روغن حیوانی یا جامد نباتی ارجحیت دارد.
روغن ماهی به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب امگا 3 و روغن زیتون به دلیل دارا بودن مقادیر زیاد اسید اولئیک برای سلامت قلب و عروق مفید هستند.مواد لبنی چرب و گوشت پرچربی به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب اشباع موجب افزایش کلسترول خون و بروز بیماریهای قلبی عروقی می شوند بنابراین مصرف این مواد تا حد امکان باید محدود شود.