روغن ماهی مفیدبرای دیابتی ها

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #74636
    araghi
    مشارکت کننده

    محققان دانشکده پزشکی دانشگاه کالیفرنیا دریافته‌اند که چرا مصرف روغن ماهی باعث کاهش التهاب مزمن و مقاومت انسولینی می‌شود و برای مبتلایان به دیابت مفید است. دکتر جرولد اولف ‌اسکای و دستیاران وی در این تحقیق یک گیرنده اصلی را شناسایی کرده‌اند که به وفور روی ماکروفاژها در بافت چربی بدن افراد چاق یافت می‌شود.
    محققان می‌دانند که دیابت و چاقی ارتباط تنگاتنگی با هم دارند. دانشمندان دریافته‌اند که اسیدهای چرب امگا -۳ این گیرنده ماکروفاژی را فعال می‌سازند و در نتیجه خواص ضد التهابی گسترده برجای می‌گذارند و حساسیت سیستماتیک انسولینی نیز را تقویت می‌کنند.
    به گزارش ساینس دیلی، بافت چربی در افراد چاق حاوی این ماکروفاژها است که مقادیر زیادی سیتوکین تولید می‌کند و این ماده عامل بروز التهاب و افزایش مقاومت انسولینی است.
    از سوی دیگر، اسید چرب امگا – ۳، گیرنده روی ماکروفاژ را فعال می‌سازد و در نتیجه واکنش التهابی را خنثی می‌سازد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.