مصرف حتی مقادیر اندکی از اسیدهای چرب امگا ـ 3 که به طور معمول در غذاهایی مثل ماهی آزاد یا ماهیهای چرب دیگر یافت میشوند، برای کمک به برطرف کردن بیماریهای لثه مفید است.
کارشناسان با بررسی آزمایشاتی روی 9 هزار و 200 فرد بالغ بین سالهای 1999 تا 2004 به این نتایج دست یافتند.
این کارشناسان متوجه شدند که مصرف اسیدهای چرب امگا ـ 3 احتمال ابتلا به بیماریهای لثه را 23 تا 30 درصد کاهش میدهد.
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، این متخصصان به ویژه تاکید کردند که دو نوع PHA و EPA از این اسیدهای چرب برای کاهش خطر بروز بیماریهای لثه مفید هستند.