روغن سبوس برنج محصولي گرفته شده از پوسته خارجي و قهوه اي رنگ برنج و داراي اسيدهاي چرب هايي است که به کاهش کلسترول کمک مي کند .
– اين روغن داراي ويتامين ، آنتي اکسيدان و ديگر مواد مغذي است و به دليل اسيدهاي چرب مناسب مفيد و قابل توصيه است.
– روغن سبوس برنج حاوي مقدار ويتامين E بالايي است و براي پيشگيري از بيماري هاي قلبي و عروقي نيز مفيد هستند.
– مصرف روغن سبوس از تجمع پلاكتها در خون در نتيجه امراض قلبي/ عروقي . جلوگيري ميكند .
– روغن سبوس برنج تغذيه کننده پوست سر است و با آثار سالخوردگي مبارزه مي کند
– مصرف مداوم آن از سرطان دستگاه گوارش و بيماري هاي عفوني جلوگيري مي کند.
– اين روغن براي سالاد عالي و نيز براي مصارف پخت و پز و سرخ كردن بسيار مناسب است.
– دماي دودي شدن آن بالاست كه از تجزيه اسيدهاي چرب در دماي بالا جلوگيري ميكند.
– گرانروي آن بالا بوده و موقع سرخ كردن روغن كمتري جذب مواد غذايي ميشود.
– مزه غذاهاي پخته شده را بهبود داده و سبب كاهش كلسترول ميشود.
– روغن سبوس برنج از مواد با درجه آلرژي زايي بسيار كم محسوب شده و در تغذيه كودكان مفيد است.
– دوام روغن سبوس برنج زياد است و به راحتي فاسد نميشود.
– مصرف دو قاشق غذاخوري آن در روز ميزان كلسترول را در بزرگسالان كاهش ميدهد. اثر كاهش كلسترول بواسطه مصرف روغن سبوس از روغن زيتون بيشتر است.
– روغن سبوس برنج براساس استاندارد هندوستان به درجات مختلف شامل روغن تصفيه نشده ممتاز، روغن خام درجه 1 و روغن خام درجه 2 تقسيم ميشود.