روغن زیتون، احتمال ابتلا به سرطان روده و پوست را کاهش می دهد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79620
    neda.mousavi
    مشارکت کننده

    روغن زیتون منبع ایده‌آلی برای تولید انرژی و عامل جلوگیری از بیماری‌های قلبی عروقی است، گفت: وجود اسید چرب ضروری لینولئیک در روغن زیتون متناسب با میزانی است که باید در غذای روزانه وجود داشته باشد.بالا بودن مقدار ویتامین E و رنگدانه‌های کاروتنوئیدی روغن زیتون و نسبت مناسب اسیدهای چرب غیراشباع به اسیدهای چرب اشباع در پایداری این روغن بسیار موثر است. روغن زیتون دارای اسیدهای چرب غیراشباع و آنتی اکسیدان است که باعث طول عمر و کاهش بیماری‌های مرتبط با مصرف روغن های اشباع می شود بنابراین مصرف آن به جای روغن های اشباع و جامد فواید زیر را برای سلامتی بدن دارد. این روغن مانع آسیب رساندن رادیکال‌های آزاد حاصل از چربی‌ها و روغن‌ها به سیستم‌ قلبی-عروقی می ‌شود. روغن زیتون کلسترول خون و به خصوص نوع بد آن یعنی LDL را کاهش داده و از اکسید شدن کلسترول LDL که یکی از عوامل مهم بروز بیماریهای قلبی- عروقی است جلوگیری می کند.

    سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.