روش مطلوب انجماد گوشت چرخكرده چیست؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81257
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    در مورد انجماد و بسته‌بندی گوشت چرخكرده در منزل باید توجه كرد كه هرچه حجم گوشت درون بسته کمتر و ضخامت گوشت كمتر و بصورت لایه پهن‌‌تر و نازک‌‌تر باشد و دمای فریزر نیز پایین‌تر باشد، گوشت هم زودتر یخ می‌‌زند و هم کیفیت بالای آن از دست نمی‌‌رود. برعكس اگر بسته‌‌بندی ضخیم و پرحجم باشد، احتمال یخ نزدن سریع گوشت‌‌هایی که در مرکز بسته‌بندی قرار دارند، وجود خواهد داشت و این امر می‌‌‌تواند باعث ایجاد فساد در مرکز بسته‌بندی و انتشار آن به سایر قسمت‌‌ها بشود یا تغییر کیفیت گوشت را در پی داشته باشد. باید دقت كرد كه بسته‌بندی گوشت پاره یا سوراخ نشود، زیرا آب سطحی گوشت از طریق این سوراخ‌ها به سرعت بخار می‌‌شود و لکه‌‌های سفیدی روی گوشت ایجاد می‌‌كند كه سوختگی انجمادی (Freezing Burn) نام دارد كه ظاهر بدی به محصول می‌‌دهد كه البته این لكه‌های سفید خطرناك نیستند و مشكل تغذیه‌ای ایجاد نمی‌كنند، ولی در صورت مشاهده باید محصول را در یك كیسه ضخیم دیگر قرار داد تا از سوختگی بیشتر جلوگیری كرد، ولی اگر پس از انجماد، روی گوشت لکه‌های سیاه دیده شد باید از مصرف آن خودداری كرد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.