بهترین روش برای رفع انجماد گوشت چرخکرده منجمد، قرار دادن آن در یخچال به مدت ۲۴ساعت میباشد. این روش موجب رفع انجماد گوشت در محیط خنک با حداقل رشد باکتریها میشود. ماده غذایی منجمد باید داخل ظرفی قرار گیرد تا مایعات حاصل از رفع انجماد یا خونابه در داخل آن جمعآوری شوند این مایعات نه تنها نجس و كثیف نیست، بلكه بسیار مغذی است و باید به همراه گوشت وارد غذا شود و نباید آنها را دور ریخت. همچنین برای انجماد زدایی سریعتر نیز میتوان از مایکروویو استفاده کرد. در صورتی که از مایکروویو استفاده شود، باید بلافاصله پس از رفع انجماد، گوشت را پخته و مصرف كرد، زیرا در طول رفع انجماد در مایکروویو قسمتهایی از گوشت ممكن است پخته شوند. هرگز گوشت چرخکردهای را که رفع انجماد شده، نباید دوباره منجمد كرد زیرا هم بسیاری از خواص خود را طی انجماد مجدد از دست میدهد و هم اینكه امكان رشد میكرو ارگانیسمها را در فواصل انجماد زدایی و انجماد مجدد بیشتر میكند.