روش تهیه‌ی اگرول اسفناج

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72399
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    این رولت خوشمزه با اسفناج، تخم مرغ، سیر، آرد، گوشت چرخ‌کرده، پنیرپیتزا و نمک و فلفل آماده می‌شود.


    مواد اولیه:

    اسفناج یک کیلوگرم

    تخم‌مرغ پنج عدد

    سیر یک حبه

    آرد یک قاشق سوپ‌خوری

    نمک و فلفل به میزان لازم

    *************************

    مواد داخل اگرول:

    گوشت چرخ‌کرده 300 گرم

    پنیر پیتزا 100 گرم

    ***************************

    طرز تهیه:

    * اسفناج‌ها را شسته و خرد می‌کنیم.

    * سپس مواد خشک (نمک، فلفل، سیر خرد شده و آرد) را مخلوط می‌کنیم.

    * در آخر تخم‌مرغ‌ها را به آن افزوده و به هم می‌زنیم.

    * بعد در داخل قالب یا تابه ریخته و درون فر می‌گذاریم.

    * پس از 15 دقیقه آن‌ها را بر می‌گردانیم.

    * مواد (گوشت چرخ‌کرده، پنیر پیتزا) را درون آن ریخته و رول می‌کنیم و دوباره 10 تا 15 دقیقه داخل فر می‌گذاریم تا برشته شود.

    * آنگاه برش می‌زنیم و میل می‌کنیم!

    انرژی کل این رولت 2049 کیلوکالری

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.