اگر بخواهیم این غذا را به جای سوپ استفاده کنیم، باید آب آن بیشتر باشد و اگر میخواهیم خوراک باشد باید کاملاً آبش کشیده شود.
مواد لازم برای 4 نفر:
عدس 300 گرم
هویج 5 عدد متوسط بزرگ
پیاز 2 عدد متوسط
سیر 2 حبه کوچک
آب گوشت یا مرغ 6 لیوان
کره 50 گرم
نمک ، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
زعفران آب شده به میزان دلخواه
طرز تهیه:
* عدس را چند از ساعت قبل خیس میکنیم.
* پیازها، سیر و هویج را میشوییم و خرد میکنیم.
* ابتدا پیازها و سیر را بسیار ریز خرد میکنیم و در کره تفت میدهیم تا کمی طلایی شوند، زردچوبه را نیز اضافه میکنیم، سپس هویجها را نگینی درشت خرد میکنیم و در پیاز و سیر خوب تفت میدهیم و سرخ میکنیم تا کاملاً برشته شود.
* حال عدس را که آب آن گرفته و خالی شده را به مایه اضافه میکنیم و باز نیز تفت میدهیم. حال آب گوشت را اضافه میکنیم و میگذاریم کاملاً پخته شود و جا بیفتد.
* اگر بخواهیم این غذا را به جای سوپ استفاده کنیم، باید آب آن بیشتر باشد و اگر میخواهیم خوراک باشد باید کاملاً آبش کشیده شود.
توضیح دیگر این که این سوپ یا خوراک، با سیب زمینی یا شلغم یا تره فرنگی نیز پخته میشود و بسیار هم لذیذ خواهد شد.