روش تهیه زیتون پروده

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71494
    nikbakht
    مشارکت کننده

    مواد لازم:

    زیتون سبز: یک کیلو _ مغز گردو: 250 گرم _ سیر به هر اندازه که دوست دارید. _ انار ترش: به اندازه کافی _ اب انار: یک لیوان_ رب انار: یک قاشق غذاخوری _ گلپر: یک قاشق چای‌خوری_ نعنای خشک ساییده شده: 2 قاشق غذاخوری_ نمک و فلفل به اندازه کافی
    (چوچاق – سبزی‌ محلی – اگر ندارید)

    طرز تهیه:

    1- ابتدا زیتون‌ها را تا دو سه ساعت در آب ولرم خیس کنید سپس هسته‌هایش را درآورید. بعد زیتون‌ها را خوب بشویید و بگذارید آبش برود در غیر این صورت زیتون پرورده‌تان شل و آبکی می‌شود.

    2- حالا مغز گردو را خوب خرد کنید تا آماده مخلوط کردن با زیتون شود. البته نباید خیلی پودر شود طوری باشد که مغز گردو را زیر دندان‌های‌تان حس کنید.

    3- حالا انارها را خوب چرخ کنید تا یک دست و نرم شوند. انار نباید به صورت درسته و دان در زیتون پرورده ریخته شود. انار با گردو فرق می‌کند نباید درسته زیر دندان بیاید.

    4- حالا سبزی محلی را که شمالی‌ها به آن چوچاق می‌گویند، خوب چرخ و یا ریز خرد کنید. اگر سبزی محلی ندارید نعنا خشک یا تازه هم کارتان را راه می‌اندازد.

    5- سیرها را رنده و یا ریز کنید.

    6- حالا وقت مخلوط کردن مواد است. زیتون‌ها را در یک ظرف نسبتا بزرگ بریزید و کم کم موادتان را به آن اضافه کنید. اول گردوی خرد شده و بعد سبزی چرخ شده و سیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. گلپر، آب انار، رب انار و نمک و فلفل را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.

    7- حالا زیتونی‌را که پرورانده‌اید داخل یک ظرف شیشه‌ای بریزید و بگذارید یک شبانه روز در یخچال بماند. بعد از یک روز می‌توانید با غذا میل کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.