چنانچه حملات کنترل شده است و فرد می تواند داروهای مصرفی را تنظیم کند امکان روزه گرفتن وجود دارد
و اما چند نکته در مورد روزه داری در مبتلایان به صرع
بیماران مصروع در ماه رمضان در غذاهای خود از دانه زیره استفاده کنند و هنگام سحر و افطار نیز حتما خرما مصرف نمایند.
غذای این گونه افراد باید از پروتئین زیادی برخوردار باشد البته مصرف گوشت گوسفند و خودداری از خوردن گوشت گوساله و ماهی به آنان توصیه می شود.
این بیماران بهتر است که از خوردن سبزیجاتی مانند خیار و گوجه فرنگی پرهیز کنند البته از نظر علمی رابطه خوردن این مواد با تشدید صرع ثابت نشده است اما گزارش های زیادی از بیماران درباره افزایش حملات صرع پس از مصرف مواد غذایی موسوم به سردی دریافت شده است.
بیمارانی که باید ظهر دارو مصرف کنند در صورت مشورت با پزشک می توانند زمان خوردن آن ها را تغییر دهند.