راویولی پنیر

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77053
    ناشناس
    میهمان

     

    1 شیشه سس اسپاگتی
    1 بسته پنیر راویولی ، پخته شده
    2 فنجان پنیر دلمه خرد شده
    4 فنجان پنیر موزارلا خرد شده
    1/4 فنجان پنیر پارمسان رنده شده

    تهیه
    نصف سس اسپاگتی را در ظرف چرب شده بریزید روی آن نصف راویولی و سپس 1 1/4 فنجان سس بریزید لایه بعدی را با یک فنجان پنیر دلمه و 2 فنجان پنیر موزارلا پوشش دهید.
    به همین ترتیب لایه های بعدی را تکرار کنید و در آخر پنیر پارمسان را بریزید و ظرف را در فر به درجه 350 و زمان 40 دقیقه قرار دهید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.