راه‌های کاهش دریافت گروه نان و غلات

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79798
    s.samadi
    مشارکت کننده

    1- محدود کردن مصرف نان، برنج و ماکارونی (7 سهم در روز)
    2- خودداری از مصرف برنج و ماکارونی در وعده شام
    3- استفاده از نان‌های سبوس‌دار بجای نان‌های فانتری. نان سنگک بیش از سایر نان‌ها سبوس دارد.
    4- خودداری از مصرف نان همراه با برنج در هنگام صرف غذا
    5- استفاده از انواع خوراک‌ها با مقداری نان بجای برنج در وعده شام
    6- استفاده از میوه به جای نان و پنیر، بیسکوئیت یا کیک در میان وعده‌ها

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.