راههای خوشمزه تر شدن ماهی شکم پر

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78549
    neda.mousavi
    مشارکت کننده

    رو و داخل شکم ماهی را با آب‌لیموی تازه آغشته کنید و آن را نیم ساعت در یخچال قرار دهید.

    * پیاز را در تابه‌ای که یک قاشق غذاخوری در آن روغن کانولا ریخته‌اید، تفت دهید.

    * پس از نرم شدن پیازها، سیر خردشده و گردوی کوبیده و پس از کمی تفت دادن، رب انار را اضافه کنید.

    * حالا گشنیز خرد شده را نیز بیفزایید و این مخلوط را از روی حرارت بردارید.

    * ماهی را از یخچال بیرون بیاورید و داخل شکم آن را با مایه تهیه شده پر کنید.

    * ته تابه‌ای نچسب را با 2 قاشق غذاخوری روغن کانولا چرب کنید و ماهی را در آن قرار دهید و تابه را در فر (با دمای 180 درجه سانتی‌گراد) بگذارید.

    * پس از گذشت 40 دقیقه، ماهی آماده سرو کردن خواهد بود. البته 10 دقیقه قبل از بیرون آوردن غذا برای سرو کردن، روی ماهی کمی زعفران آب شده بریزید و آن را با یک قاشق غذاخوری کره آب شده آغشته کنید و بگذارید در فر برشته شود.

    مـواد لازم برای 4 نفر
    ماهی قزل‌آلا 1 عدد 800 کیلوکالری

    پیاز خرد شده 1 لیوان 25 کیلوکالری

    گشنیز خرد شده 1 لیوان 25 کیلوکالری

    سیر تازه خرد شده 5/0 لیوان 10کیلوکالری

    رب انار 3 قاشق غذاخوری 5 کیلوکالری

    گردو 10 عدد 225 کیلوکالری

    روغن کانولا 3 قاشق غذاخوری 270 کیلوکالری

    کره 1 قاشق غذاخوری 90 کیلوکالری

    آب‌لیموی تازه 4 قاشق غذاخوری 0 کیلوکالری

    نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زعفران به میزان دلخواه 0 کیلوکالری

    سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه

    #101141
    zghasemi
    مشارکت کننده

    به نظر خوشمزه و البته ساده برای طبخ میاد..ممنون

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.