رندهها وحشیان. اگه رامشون نکنیم حین کار باهاشون یه تیکه از ناخن یا پوست دستمون رو میکنن. رندهها کینهای هم هستن. اگه حین کار یه بلایی سر دستمون نیارن به خاطر این نیست که عقلشون سرجاش اومده و مهربون شدن. برای اینه که دندون تیز کردن برای وقتی که میخواهیم بشوریمشون.
باید رندهها رو رام کنیم تا زندگی بدون زخم و دردی رو کنار هم داشته باشیم. یه راه رام کردن رنده سرکش اینه که قبل از استفاده ازش با کمی روغن نباتی یا روغن مایع چربش کنیم. اینطوری تیکههای سیبزمینی پخته یا پنیرهای چرب بهش نمیچسبه، روانتر رنده میشه و درنتیجه دستمون زخم نمیشه. درنهایت هم موقع شستن رنده پر و بالمون به دندونههای برندهش نمیگیره و به قبل از اینکه رنده به خودش بیاد همه دندونههاش تمیز شدن.
میتونید تا موقع رام شدن کامل رنده، یه مسواک یا برس دستهدار انتخاب کنید و برای شستشوی رنده از همون استفاده کنید تا دستتون کمترین تماس رو باهاش داشته باشه.
یه ذره که با رنده مهربون باشید و حوصله به خرج بدید بالاخره اونم تبدیل به یکی از دوستای مهربونمون برای آشپزی میشه.