ذرت دون دون

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79633
    m.abolfathi
    مشارکت کننده

    الان بهترین موقع برای خوردن ذرته. ذرتای شیری و تازه بازار رو تسخیر کردن. به غیر از بلال کبابی که خوردنش تو خیابون حسابی سرگرم‌تون می‌کنه، چون بعد از خوردنش باید یه ساعت تقلا کنید تا لای دندوناتون رو تمیز کنید، راه‌های شیک‌تری برای ذرت خوری وجود داره.

    یه مدل هندیش اینه که ذرت رو چند دقیقه تو آب جوش بپزید و تو یه نعلبکی کوچیک نمک و فلفل سیاه بریزید. یه لیمو هم قاچ کنید و موقع سرو بلال‌هایی که تیکه تیکه کردید، کمی کره روش بمالید، لیمو رو تو اون ترکیب نمک و فلفل بزنید، بمالید رو ذرت.

    اما این یه میان‌وعده مکزیکیه که یه سور زده به همه شیوه‌های ذرت خوری. دستور این ذرت رو یکی از خواننده‌های رنگی برامون فرستاده که شیوه درست کردنش اینه که ذرت تازه رو دون می‌کنیم و تو آب خالی می‌پزیم. این دوست رنگی‌مون گفته اگه ذرت با آب نمک پخته شه، سفت می‌شه. ذرت پخته رو آبکش می‌کنیم. یه قاشق غذاخوری کره رو آب می‌کنیم و کمی موسیر یا سیر خرد شده، نمک، آویشن، فلفل قرمز رو هم تو کره می‌ریزیم و یه تفت سریع می‌دیم. در آخر کمی ریحون تازه خرد شده و آبلیموی تازه به مواد می‌زنیم، از این ترکیب یه دسر فوق‌العاده سالم و خوشمزه درست می‌کنیم.

    تا فرصت تهیه ذرت تازه هست، این میان‌وعده مقوی و سالم رو درست کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.