به دستور این صبحونه ترکی عمل کنید و خودتون رو مهمون یکی از مقویترین و سالمترین میانوعدههای جهان کنید. اگه بعد از خوردن این صبحونه هوس فتح دنیا به سرتون زد تعجب نکنید! ستارخان هم این صبحونه میخورد و سوار اسبش میشد تا فاتح تاریخ آذربایجان بشه.
برای تهیه یه وعده دویماج به چهار تا نون لواش خشک (یا نون خشک محلی آذربایجان) نیاز دارید که باید ریز ریزش کنید و تو یه ظرف گود بریزیدش.
یه لیوان دوغ، ۲۰۰ گرم پنیر لیقوان، ۱۰۰ گرم کره و اندازه یه مشت گردو هم لازمه تا یه دیماج عالی درست کنید.
بعد از خرد کردن نونها کم کم دوغ رو بهش اضافه کنید و هم بزنید. پنیر رو هم خرد کنید و همراه با کره آب کرده و گردو به نون خشکا اضافه کنید و درست و حسابی با دست هم بزنید.
مخلوطی که درست کردید رو به شکل توپای کوچولو درآرید و تو یه ظرف خوشگل بچینید. دویماج همراه با سبزی خوردن یا انگور به عنوان صبحونه یا عصرونه خورده میشه.
تو بعضی از مناطق آذربایجان این غذا رو با سبزی تازه خرد شده و به عنوان یه غذای نذری درست میکنن. بعضیها به جای دوغ از شیر استفاده میکنن و بدون گوله کردنش تو بشقاب سرو میکنن.