-
نویسندهنوشتهها
-
۲۶ اردیبهشت، ۱۳۹۵ در ۰۵:۲۹ #95341ezamaniمشارکت کننده
یافته های محققان دانشکده امپریال لندن نشان می دهد نوزادان متولدشده از مادران مبتلا به دیابت بارداری در مقایسه با نوزادان متولدشده از مادران بدون این اختلال، در سن ۲ ماهگی دارای ۱۶ درصد چربی بدنی بیشتری هستند.
به گفته محققان، این یافته ها در تناقض با چربی بدن کودک به هنگام تولد است، چراکه چربی بدنی هر دو گروه در هنگام تولد تقریبا یکسان است.
کارن لوگان، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ابتلا به دیابت بارداری همچنان روبه افزایش است و نوزادان متولدشده از این دسته از مادران بسیار در معرض خطر ابتلا به دیابت در بزرگسالی هستند. از اینرو باید بدانیم این نوع دیابت چه نوع تاثیراتی بر نوزاد دارد.»
وی در ادامه توضیح می دهد: «این مطالعه جدید بیانگر این مطلب است که دیابت مادر می تواند آغازگر بروز تغییراتی در نوزاد در مرحله اولیه زندگی باشد.»
از نظر محققان، علت بروز چاقی ناشی از این اختلال به خاطر ایجاد تغییراتی در متابولیسم در رحم یا تغییر در شیر سینه این گروه از مادران است.
به گفته این محققان، مطالعات قبلی نشان داده اند که دیابت ممکن است موجب بروز تغیییراتی در شیر سینه مادر شود، از اینرو این شیر حاوی قند بیشتر، چربی یا میزان متفاوت ترکیبات کنترل کننده اشتها موسوم به هورمون گرسنگی است.
اکثر ۸۶ نوزاد تحت مطالعه که ۴۲ تن از آنها از مادران مبتلا به دیابت بارداری بدنیا آمده بودند، با شیر مادر تغذیه می شدند. محققان میزان چربی بدن این نوزادان را از طریق اسکن MRI بلافاصله بعد از تولد و مجددا در سن ۸ تا ۱۸ هفتگی اندازه گیری کردند.
معمولا زنان دارای اضافه وزن، مبتلا به دیابت بارداری می شوند، از اینرو محققان توصیه می کنند زنان با انجام مدیتیشن، رژیم غذایی و ورزش این شرایط را تحت کنترل داشته باشند.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.