مصرف اسید چرب امگا 3 ، EPA+DHA به مقدار یک گرم در روز کاهش دهنده مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی است . در مطالعات اخیر مصرف دوز های بالاتر اسید چرب های امگا 3 در افرادی که تری گلیسیریدشان بیشتر از حد نرمال بود ، مورد بررسی قرار گرفت . مصرف این اسید چرب در مقادیر بالا(4/3 گرم در روز) تا 27 % سبب کاهش مقدار تری گلیسیرید بوده است ، در حالی که این افزایش دوز مصرفی تاثیر چشمگیری را بر مقدار کلسترول LDL و HDL و بهبود عملکرد عروق قلبی نشان نمی دهد .
First published December 15, 2010, doi: 10.3945/ajcn.110.003871 Am J Clin Nutr December 2010 ajcn.003871