تخممرغ يکي از منابعي است که از بالاترين ارزش بيولوژيکي پروتئيني برخوردار است. استفاده از تخممرغ در غذا علاوه بر اينکه ارزش پروتئيني آن غذا را بالا ميبرد، بلکه بدن با جذب اين پروتئين آن را ذخيره ميکند تا در مواقع ضروري از اين پروتئين استفاده کند. تخممرغ به عنوان يکي از منابع کلسترول و البته پيشتازي براي هورمون استروييد، اين قابليت را دارد تا روند ساخت ماهيچه در بدن را به صحيحترين حالت ممکن پيش ببرد. تخممرغ بهخصوص براي آن عده که علاقهاي به خوردن گوشت ندارند منبع مناسبي از پروتئين است. اگر در جرگه آدمهاي پرکار هستيد که وقت خوردن يک وعده غذاي کامل را نداريد يک عدد تخممرغ سفت آبپز شده ميتواند کاملا سيرتان کند ضمن اينکه پروتئين لازم و کافي را هم به بدن تان رساندهايد.