دو باور غلط مرسوم در مورد چربی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69325
    nikbakht
    مشارکت کننده

    1- موادغذایی کم چرب یا بدون چربی سالم تر از موادغذایی پرچرب هستند نکته ای که شاید تمامی ما آن را پذیرفته ایم اینکه مواد لبنی و گوشت هر چه کم چرب تر باشد، بهتر است اما همیشه غذای کم چرب سالم تر نیست. فرض کنید سس سالاد حاوی روغن زیتون یا روغن کانولا می تواند از بسیاری ناراحتی های قلبی یا سایر بیماری ها پیشگیری کند. از سوی دیگر افرادی که مواد غذایی چرب را از برنامه غذایی شان حذف می کنند، خواه ناخواه برخی مواد مغذی حفاظتی را هم از دست می دهند چون برخی مواد معدنی و ویتامین ها محلول در چربی اند و بدون آن توسط ارگانیسم جذب نمی شوند. این به آن معنی نیست که مصرف چربی را باید بالا برد. افزودن یک تا دو قاشق سوپ خوری روغن زیتون به سالاد کفایت می کند
    2- .-از آنجا که گردو، بادام و دیگر مغزها غنی از چربی اند، باید در مصرف آنها کمی پرهیز کرددرست است که مغزها غنی از چربی اند اما چربی آنها از نوع چربی خوب است. در ضمن این چربی خیلی چاق کننده نیست. به عبارت ساده تر چربی موجود در مغزها حس سیری را سریع القا می کند و حین هضم پروتئین آنها کالری موجود در مغزها را می سوزاند. از سوی دیگر موادغذایی پر پروتئین سبب آزادسازی نوعی هورمون و کاهش اشتها می شود. چربی های خوب مغزها، گرسنگی را به راحتی دفع می کند و در عین حال حاوی میزان کلسترول یا چربی بد بالا نیست. در ضمن مغزها منبع خوب فیبر و دیگر ریزمغذی ها مثل ویتامین e، منیزیم، فولات ها و مس هستند.
    منبع: هفته نامه سلامت – غذا و سلامت

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.