،تحقیقات انجام شده در مرکز سرطان دانشگاه میشیگان نشان داد که دو ادویه فلفل سیاه و زردچوبه، نقش مهمی در پیشگیری و حتی درمان سرطان سینه ایفا می کنند.
این دو ادویه کاربرد زیادی در آشپزی اغلب ملل دارند اما ارزش درمانی آنها فراتر از طعم و عطری است که به غذاها می دهند.
در این مطالعات مشخص شد که ماده کارکامین موجود در زردچوبه و پپرین در فلفل سیاه دارای اثرات ضد سرطانی به ویژه در مورد سرطان سینه هستند.
بر اساس تحقیقات، کارکامین و پپرین سلول های بنیادی را تحت تاثیر قرار می دهند. از آنجایی که سلول های بنیادی سرطانی، رشد تومور را تشدید می کنند، نقش این دو ماده در مقابله با سرطان، بسیار مهم و حیاتی می باشد.
این در حالی است که داروهای شیمی درمانی، اغلب نمی توانند این سلول های بنیادی سرطانی را مورد هدف قرار دهند.
زردچوبه و فلفل سیاه با پختن، بهتر جذب می شوند. از طرف دیگر میزان جذب آنها در وعده های غذایی محتوی چربی افزایش می یابد. مصرف این دو ادویه باهم، اثر هم افزایی داشته و اثرات مفید یکدیگر را تقویت می کنند. مصرف این دو ادویه را فراموش نکنید.
سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه