دمنوش های گیاهی را بشناسید

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80239
    s.farzi
    مشارکت کننده

    همه ما دلایل متعدد و قابل قبولی برای لذت بردن از یك فنجان چای داغ داریم به ویژه آنكه بخواهیم لذت نوشیدن یك فنجان چای را در روزهای سرد و بارانی پاییز توصیف كنیم.
    برخی از ما نوشیدن چای را ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین راه برای رفع خستگی و تجدید قوای جسمانی می‌دانیم، برخی از نوشیدن چای در كنار شومینه و بخاری به عنوان لذت‌بخش‌ترین رخداد پاییزی و زمستانی یاد می‌كنند اما نباید از یاد ببریم كه در ایران علاوه بر چای معمولی، انواع و اقسام چای‌ها و دمنوش‌های گیاهی و طبیعی وجود دارد كه نه تنها جنبه دارویی دارند بلكه می‌توانند احتمال ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها و اختلال‌های جسمی را برای همیشه به صفر برسانند. برای آشنایی‌ بیشتر با این دمنوش‌های طبیعی با ما همراه باشید.

    آبریزش بینی كلافه‌تان می‌كند؟

    یكی از ساده‌ترین روش‌های طبیعی برای پیشگیری و بهبود روند درمان آبریزش بینی و حساسیت‌های فصل پاییز نوشیدن چای گشنیز است. برای پیشگیری از ابتلا به آبریزش بینی با سرد شدن هوا توصیه می‌كنیم در طول روز دست كم یك فنجان چای گشنیز بنوشید و اگر با تغییرات دمایی هوا در پاییز دچار عطسه، آبریزش بینی و چشم وحساسیت شدید، روزانه 2 فنجان چای گشنیز بنوشید و روند درمان خود را تسریع كنید.

    سرفه‌های خشك آزارتان می‌دهد؟

    افراد زیادی با شروع فصل پاییز و سردشدن تدریجی هوا خس‌خس سینه و سرفه‌های خشك را تجربه می‌كنند؛ سرفه‌هایی كه به مرور زمان دردناك می‌شود و در روند زندگی و كار آنها اختلال ایجاد می‌كند. اگر شما هم در این گروه قرار دارید و به دنبال چاره‌ای برای پیشگیری هستید توصیه می‌كنیم با شروع ماه مهر چای پوست «به» را به برنامه غذایی روزانه‌تان اضافه كنید. می‌توانید این چای را جایگزین چای معمولی كنید. مهم این است كه دست كم روزی یك‌ فنجان از این چای بنوشید. نوشیدن این دمنوش گیاهی بعد از فراغت از كار روزانه می‌تواند تسكین‌بخش و آرامش‌بخش باشد.

    اگر سرماخوردگی زود سراغ‌تان می‌آید

    نوشیدن چای آویشن همزمان با آغاز فصل پاییز نه تنها می‌تواند مقاومت بدن را در برابر ویروس سرماخوردگی و آنفلوآنزای فصلی بیشتر كند بلكه می‌تواند روند درمان سرماخوردگی را نیز تسریع كند. در برخی از متون طب سنتی به خواص نوشیدن دمنوش آویشن برای كنترل میزان قند خون به عنوان یك درمان جانبی نیز اشاره شده است.

    برای شما كه زود احساس خستگی می‌كنید

    افرادی كه با شروع فعالیت‌های روزمره خیلی زود دچار خستگی می‌شوند و ضعف بدنی ســــراغ‌شان می‌آید، می‌توانند از دمنوش نعناع برای پیشگیری و تسكین این حالت كمك بگیرند. در برخی متون طب سنتی توصیه شده افراد برای افزایش توان جسمی و كنترل فشار خون در شرایط بحرانی و خستگی می‌توانند دمنوش نعناع را كه با یك قاشق غذاخوری عسل مخلوط شده، میل كنند.

    داروی ضد كلسترول طبیعی

    به اعتقاد درمانگران طب‌های طبیعی افزودن دارچین به همراه عسل به دمنوش گیاهی سنبل‌الطیب و نوشیدن روزانه این ترکیب به مرور موجب کاهش میزان کلسترول خون و همین طور دردهای خفیف معده می‌شود. افرادی که با نزدیک شدن پاییز به دلیل ناپایداری‌های جوی دچار سرماخوردگی می‌شوند نیز می‌توانند با نوشیدن این چای گیاهی آماده شده با چوب یا پودر دارچین از این ترکیب برای افزایش مقاومت بدن خود برای پیشگیری از ابتلا به سرماخوردگی و زکام کمک بگیرند.

    از ابتلا به افسردگی فصلی نگرانید؟

    مردان و زنان زیادی در جهان وجود دارند كه با نزدیك شدن فصل‌های سرد سال و كاهش تابش نور خورشید و تغییرات جوی افسردگی را تجربه می‌كنند. اگر احتمال می‌دهید افسردگی فصلی امسال هم سراغ‌تان بیاید در كنار روش‌های درمانی مدرنی كه تجربه می‌كنید، از نوشیدن دمنوش بهارنارنج نیز غافل نشوید. از دیدگاه درمانگران طب سنتی مصرف خوراكی و حتی استشمام عطر بهارنارنج یكی از بهترین شیوه‌های طبیعی برای درمان افسردگی، تسكین اعصاب و دور كردن تنش‌ها و استرس‌های ناشی از روزمرگی‌های زندگی است. علاوه بر این دمنوش نعناع و زعفران نیز یكی دیگر از نوشیدنی‌های طبیعی است كه می‌تواند به افزایش نشاط و برطرف شدن اندوه كمك كند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.