دستور طبخ چند نوع غذا با گوشت شتر مرغ

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69520
    azy
    مشارکت کننده

    دستور طبخ چند نوع غذا با گوشت شترمرغ

    “آستریچ برگر “

    مواد لازم :
    400گرم گوشت شترمرغ
    2قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
    1عدد سیر خرد شده
    1قاشق چایخوری روغن زیتون
    1قاشق چایخوری نمک
    نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
    طرز تهیه :
    پیاز را در روغن زیتون کمی سرخ می کنیم تا قهو ای شود سپس با دیگر محتویات ترکیب کرده و به صورت کلوچه گوشت در می آوریم البته گوشت را قبلأ کباب کرده ایم این کلوچه را برای مدت 5 دقیقه حرارت می دهیم و سپس آماده سرو می باشد.

    “استریچ میت برگر “
    مواد لازم :
    500 گرم گوشت شترمرغ چرخ کرده
    نصف پیمانه جو پودر شده
    1عدد پیاز
    3 دسته کوچک جعفری خرد شده
    به مقدار لازم فلفل و نمک
    طرز تهیه :
    گوشت را با جو وپیاز مخلوط کرده سپس جعفری و فلفل و نمک را به آن اضافه می کنیم و برای مدت 2 ساعت ی گذاریم در یخچال تا محکم شود و خود را ببندد سپس آن را به صورت گرد در آورده و برای درست کردن برگر پهن می کنیم و بعد آن را برای مدت 2 دقیقه در ماکروفر قرار می دهیم سپس آن را بروی نان سوخاری داغ می کشیم و بعد روی آن را با مواد مورد علاقه تان مثل کاهو ، گوجه فرنگی ، چغندر ،خیار ،پیاز ،تخم مرغ پخته و سس می پوشانیم و این غذا برای 6 نفر سرو می شود.

    “کباب شترمرغ”
    مواد لازم :
    گوشت شترمرغ چرخ شده 3 کیلوگرم
    فلفل قرمز خرد شده 1عدد
    فلفل سبز خرد شده 1 عدد
    پیاز بزرگ خرد شده 1 عدد
    آب آلبالو 2 پیمانه
    روغن زیتون 2 پیمانه
    سیر ریز شده 5 عدد
    سس 2 قاشق غذاخوری
    رزماری 1 قاشق غذاخوری
    فلفل 2 قاشق چایخوری
    آویشن 1 قاشق چایخوری
    طرز تهیه :
    تمام مواد تشکیل دهنده را با هم مخلوط کرده و کاملا ورز می دهیم سپس آن را برای مدت 24 ساعت در آب نمک و سرکه می خوابانیم .این کار باعث مزه دار شدن و ترد شدن گوشت می شودسپس آن را به سیخ کشیده و برای مدت 2 دقیقه حرارت می دهیم(در صورتی که نخواهیم کباب ما زیاد آبدار باشد آن را بیشتر حرارت می دهیم) پس از آن آماده سرو می باشد.

    “استیک شترمرغ”
    مواد لازم :
    گوشت شترمرغ 200 گرم
    سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
    نمک نصف قاشق چاخوری
    سیر نصف قاشق چایخوری
    فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
    طرز تهیه :
    گوشت را قبلأ کباب می کنیم سپس روی آن را کاملأ با سس می پوشانیم روی آن پدر سیر ، نمک و فلفل می ریزیم سپس 4 دقیقه هر دو طرف آن را کباب می کنیم و در دمای F 150درجه قرار می دهیم زمانی که آب آن کشیده شد استیک ما آماده است

    “استیر فرای آستیریچ”
    مواد لازم :
    گوشت شترمرغ ریزریز شده 400 گرم
    سیر خرد شده 1بوته
    فلفل دانه دار قرمز 1عدد
    فلفل دانه دار سبز 1عدد
    نمک 2/1 قاشق چایخوری
    آب آلبالو 2 قاشق غذاخوری
    زیره سبز 1 قاشق چایخوری
    کنجد 1 قاشق چایخوری
    روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
    پیاز کوچک خرد شده 1 عدد
    گوجه خیلی ریز 12 عدد
    طرز تهیه :
    گوشت آب آلبالو، زیره، سیرو نمک را در ظرفی با هم مخلوط می کنیم و آن را برای مدت 4-3 دقیقه آن را در دمای بالا حرارت می دهیم سپس بقیه محتویات را به آن اضافه می کنیم ودوباره به مدت 4-3 آن را می جوشانیم. سپس آن را با رنج سرو می کنیم .

    “کباب تند با گوشت شترمرغ”
    مواد لازم :
    گوشت کبابی 500 گرم
    فلفل آسیاب شده 2 قاشق چایخوری
    پودر سیر 4/1 قاشق چایخوری
    نمک 2/1 قاشق چایخوری
    طرز تهیه :
    ادویه ها را در ظرف می ریزیم و مخلوط می کنیم سپس دو طرف گوشت را به آن آغشته می کنیم و آن را برای مدت 1 ساعت در دمای f350 حرارت می دهیم .

    “ریوروود استریچ فیلت”
    مواد لازم :
    استیک شترمرغ ادویه زده با نمک و فلفل 2 عدد
    پودر سیر نصف قاشق غذاخوری
    روغن زیتون 1 قاشق
    پیاز خرد شده 1عدد
    قارچ بزرگ خرد شده 3عدد
    گشنیز نصف قاشق چایخوری
    پودر فلفل نصف قاشق چایخوری
    طرز تهیه :
    ابتدا روغن را در ماهی تابه گرم کنید سپس پیاز ، سیر و قارچ را به آن اضافه کرده و هم بزنید و روی شعله کم سرخ کنید استیک ادویه زده شده را کباب کرده با سس و مواد تهیه شده بالا روی آن را بپوشانید و با برنج سرو کنید

    “سوپ شترمرغ “
    مواد لازم :
    گوشت شترمرغ 200 گرم
    کرفس خرد شده 1 فنجان
    پیاز خرد شده 4/1 پیمانه
    سیب زمینی کوچک 2 عدد
    هویج بریده شده نازک 4 عدد
    کنسرو گوجه فرنگی 1 عدد
    فلفل 4/1 قاشق چایخوری
    نمک 4/1 قاشق چایخوری
    آب 4/1 فنجان
    طرز تهیه :
    استیک ، کرفس ،پیاز ، سیب زمینی ، را در ظرف پیرکس با هم مخلوط کرده سپس هویج و آب را به آن اضافه می کنیم . برای مدت (15-12 )دقیقه دمای ماکروفر را تا حدی قرار می دهیم تا سیب زمینی کمی نرم شود..بعد از 6 دقیقه آن را هم می زنیم سپس بقیه مواد تشکیل ذهنده را به آن اضافه می کنیم و در دمای بالا برای مدت 10دقیقه حرارت می دهیم و دائمأ آن را هم می زنیم. سپس برای مدت 1 ساعت روی اجاق گاز آن را می جوشانیم .

    “کباب سوسیس شکل ایرانی”
    مواد لازم :
    گوشت شتر مرغ چرخ شده 400گرم
    پیاز کوچک رندخ شده یا ریز شده 1عدد
    نمک و فلفل آسیاب شده 1قاشق چایخوری
    دارچین 1قاشق چایخوری
    نعناع خشک 1قاشق چایخوری
    طرز تهیه :
    گوشت را داخل ظرف ریخته پیاز رنده شده ، نمک ، فلفل را به آن اضافه می کنیم پس از آن ،دارچین ونعناع خشک را به آن افزوده و آن را خوب ورز می دهیم سپس آن را به سیخ کشیده و به شکل 4 عدد سوسیس در می آوریم وبعد آن را روی گاز کباب می کنیم تا جایی که بیرون آن قهوه ای شود درون آن نباید زیاد پخته شود و باید کمی آبدار باشد شما می توانید این غذا را با برنج سرو کنید.

    “فتا برگر با گوشت شترمرغ”
    مواد لازم :
    گوشت شترمرغ 200 گرم
    سیر ریز شده 2عدد
    نعناع خشک شده 2قاشق غذاخوری
    روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل به مقدار لازم
    طرز تهیه :
    گوشت را در ظرف ریخته سیر و نعناع را به آن اضافه می کنم پس از آن ،نمک و فلفل را با آن مخلوط کرده و به مدت 2 دقیقه هر دو طرف آن را کباب می کنیم تا کمی آب آن گرفته شود سپس آن را با روغن به مدت کمی در ماهی تابه حرارت می دهیم.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.