-
نویسندهنوشتهها
-
۱۷ مرداد، ۱۳۹۰ در ۰۷:۵۷ #70888matinمشارکت کننده
در آداب تغذیه در ماه مبارک رمضان خوردن سحری بسیار تاکید شده است تا روزه داران محترم بتوانند روزه های خود را بدون تحمل گرسنگی و ضعف های طاقت فرسا پشت سر بگذارند و انرژی لازم را برای انجام مستحبات و اعمال ویژه این ماه داشته باشند.
یکی از چیزهایی که حتی به غلط رایج شده است،صرف میوه در وعده سحری می باشد به اعتقاد آنها مصرف انواع ميوه به علت درصد بالاي آب آن باعث كاهش تشنگي در طول روز ميشود
ولی باید بدانند خوردن میوه و مواد غذایی خام با توجه به موارد ذیل در وعده سحری به هیچ وجه مورد تایید نمی باشد:
1- خوردن مواد غذایی خام همراه با پخته به بدن آسیب میرساند.مگر بین خوردن آنها فاصله باشد. این در حالیست که ما در وقت سحر، زمان زیادی برای رعایت فاصله بین خوردن مواد پختنی با مواد غذایی خام و میوه ها نداریم.
2- عموماً اکثر میوه ها و مواد غذایی خام سریع الهضم می باشند و انرژی لازم را که باید تا افطار برای بدن تامین نمایند را به ما نمی دهند و اولویت با خوردن مواد غذایی پختنی به ویژه غذاهای خورشی با گوشت گوسفندی می باشد تا باعث گردد در طی روز گرسنه نشوید.تذکر:
– برای خوردن میوه، توصیه می شود مخصوصاً افراد لاغر در فاصله افطار تا سحر، از میوه های آبدار استفاده کنند. البته با رعایت فاصله زمانی با افطار و زمان خواب.
– به همراه غذا می توانید ماست (در صورتیکه غذا گوشتی نباشد)، ترشی (در صورتیکه غذا همراه با برنج نباشد)،
– افرادی که معده های ضعیفی دارند که عمدتاً در ماه مبارک رمضان مشکلشان تشدید پیدا می کند، بهترین غذایی که می توانند مخصوصاً در وعده سحری مصرف نمایند، غذاهایی است پر انرژی که به مدت زیادی پخته شده باشد مانند حلیم و یا آش هایی که مدت طبخ آنها زیاد باشد. از جمله آش شعله قلمکار.
این غذاها ضمن ایجاد انرژی و در طی روز برای روزه داران، باعث می گردند تا هم معده اذیت نشود و هم هاضمه، ساعتها مشغول هضم باشد و احساس گرسنگی و ضعف در طی روز به سرعت پیدا نشود. ضمناً افراد دارای معده ضعیف، بهتر است کشک نیز همراه آش نخورند.۱۸ مرداد، ۱۳۹۰ در ۰۱:۱۹ #97731madjdمدیرکلپس برای جلوگیری از احساس تشنگی در طی روز به مصرف میوه های آبدار در بعد از افطار اکتفا کنیم؟
۱۸ مرداد، ۱۳۹۰ در ۰۶:۳۸ #97742matinمشارکت کنندهبا تشکر از حسن توجه شما
برای جلوگیری از تشنگی در طی روز،بهتراست که به همان مواد پختنی که در حین افطار میل نموده اید،اکتفا کنید و بعد از آن تا هنگام خواب،گرسنگی یا هوس احتمالی را با صرف انواع میوه ها،برطرف کنید،زمان کوتاه سحر،دیگر جای مصرف میوه نیست،فقط باید غذای پختنی صرف و تشنگی خود را در هنگام سحر،با صرف آب و یا نوشیدنی رقیق فاقد شکر،مثلا آب و آبلیمو و کمی عسل و یا چای بسیار رقیق رفع کرد. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.