آیا می دانید هنگام مصرف روغن به چه نکاتی باید توجه کنید؟
باید به رنگ و بوی روغن دقت کنید برای مثال روغنهای مایع باید شفاف باشند و بوی تند ندهند. بوی تند در روغن میتواند نشانگر گذشتن تاریخ انقضای روغن و یا عدم کفایت تصفیه و فر آوری روغن، یا فاسد شدن روغن به دلیل نوعی آلودگی باشد.
هر نوع بوی بد و نامطلوب در روغن نشانگر نوعی فساد است. روغن باید در شرایط: خشک، خنک و به دور از نور نگهداری شود.
به هنگام سرخ کردن غذا دقت کنید روغن سرخ کردنی دود نکند و تیره رنگ نشود. تنها درصورتی میتوان مجددا از روغن برای سرخ کردن استفاده کرد که بو، طعم و رنگ آن تغییر نکرده و کف و دود در آن ایجاد نشده باشد.
منبع: همشهری آنلاین