در هنگام خرید مرغ دقت کنید

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75439
    m.abolfathi
    مشارکت کننده

    در صورتی که مرغ از فروشگاه‌های معتبر تهیه شود و در کشتارگاه‌های مجاز زیر نظر متخصصان بهداشت و دامپزشکی ذبح شود مصرف آن جای هیچگونه نگرانی ندارد.
    هر ماده غذایی که تغییر رنگ و بو بدهد تا حدودی مشخص کننده فاسد شدن آن است.

    مرغ تازه هم معمولاً بدون بو است، دارای رنگ شفاف و براق است در حالی که مرغ فاسد بوی بد دارد و تا حدودی حالت وارفتگی و بی رنگی دارد.

    باید آلودگی‌ها مثل سالمونلا و باکتری‌های دیگر که از طریق مرغ آلوده منتقل می شوند به حداقل برسد. حرارت حین طبخ باعث از بین رفتن آلودگی‌ها می شود در حالی که با سرخ و کباب کردن حرارت کامل نفوذ نمی‌کند.

    گوشت مرغ باید به اندازه کافی پخته شود و مهمتر از آن افراد باید از مصرف مرغ مانده پرهیز کنند. زیرا خطر آلودگی آن بیشتر است.

    گوشت پخته مرغ را نباید خیلی در یخچال نگهداری کرد و از گرم کردن مکرر آن جلوگیری کرد، زیرا احتمال آلودگی ثانویه آن زیاد است.

    گردآوری : گروه سلامت سیمرغ

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.