غنیسازی با ویتامین D در شیر و فرآوردههای لبنی، آرد غلات و فرآوردههای مرتبط با آنها، مارگارین، فرآوردههایی که ماده اصلی آنها سویا است، و آبمیوهها و نوشابههایی که در آنها آب میوه وجود دارد مجاز میباشد. معمولاً برای غنیسازی شیر، به هر فنجان از آن ( 2.5 μg (100 IU ویتامین D اضافه میکنند. اینک برخی از ماستها با ویتامین D غنیسازی میشوند. معمولاً پنیر، بستنی، و دیگر انواع لبنیات که از شیر تهیه میشود را با ویتامینD غنیسازی نمیکنند. برای متوجه شدن اینکه آیا فرآورده غذایی غنیسازی شده است، باید برچسب آن را وارسی نمود. مقدار ویتامین D موجود در مولتیویتامینها و دیگر مکملهای غذایی معمولاً از 10 μg یا 400 IU تا 50 μg یا 2000 IU متغیر است.
پریسا دامغانیان – کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی