در انتخاب روغن‌تان دقت کنید

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #74838
    m.abolfathi
    مشارکت کننده

    بدن شما هم در واقع نوعی ماشین است همانگونه که اتومبیل شما به عنوان یک نوع ماشین برای استفاده بهتر نیاز به روغن و بنزین بهتری دارد بدن شما هم برای کارکرد صحیح‌تر نیاز به روغنی سالم و کارآمدتر دارد.

    هر چقدر هم که از شما بخواهیم از غذاهای آبپز و بخارپز استفاده کنید باز هم روغن و چربی جزئی از برنامه غذایی‌تان را تشکیل می‌دهد که البته سهم کوچکی هم نیست.

    در مورد چربی‌های موجود در غذا بهتر است از غذاهایی استفاده کنید که حاوی مقادیر بیشتری از اسیدهای‌چرب غیراشباع با چند پیوند دوگانه هستند به عنوان مثال زیتون، ماهی، کنجد، مغزها و دانه‌ها جزو این دسته هستند.

    در مورد روغن‌هایی که در پخت و پز استفاده می‌شوند سعی کنید از روغن‌هایی که اسید چرب ترانس پائین دارند و دارای چربی‌های اشباع‌نشده هستند استفاده‌کنید. به همین دلیل است که روغن‌های مایع بهتر از جامد هستند و در این میان روغن زیتون از همه بهتر است. برای سرخ کردن هم روغن کلزا یا کانولا را به شما توصیه می‌کنم.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.