دبل چاکلت خامه‌ای

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76366
    m.abolfathi
    مشارکت کننده

    هات چاکلت خوب، غلظت زیادی داره و ترکیب خامه و کاکائو همیشه برای درست کردن یه نوشیدنی گرم عالیه. برای اینکه یه فنجون هات چاکلت دبل یا غلیظ درست کنید یه دستور عالی براتون داریم.
    سه قاشق غذاخوری خامه رو تو شیرجوش بریزید و توش دو قاشق سر پُر کاکائو بریزید. به اندازه یه فنجون سر خالی هم باید شیر داشته باشید. شیرینی این نوشیدنی دست خودتونه و هر چقدر که به نظرتون کافیه، شکر بریزید. شاید دوست داشته باشید با عسل، شیرینی و عطر متفاوتی رو تجربه کنید.
    ظرف رو روی حرارت ملایم بذارید و مدام هم بزنید. مراقب باشید که سر نره. هات‌چاکلت وقتی آماده است که کف کرده باشه. تا حباب‌های کفی رو دیدید که از سر و کول و هم بالا می‌رن اجاق رو خاموش کنید.
    اگه دوست داشته باشید از پودر فندق یا پودر نسکوئیک هم می‌تونید برای طعم‌دار کردن شکلات استفاده کنید.

    #99674
    zghasemi
    مشارکت کننده

    خیلی وسوسه کنندس..حتما تهیه می کنم

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.