دانه های سبوس دار دوستان قلب

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71850
    araghi
    مشارکت کننده

    تحقیقات اخیر در آمریکا نشان داده است که مصرف دانه های سبوس دار مانند: جو، بلغور جو، برنج قهوه ای و … باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری هایی همچون: انسداد سرخرگ ها، حملات قلبی و سکته می شود. افرادی که به طور متوسط روزانه 5/2 پرس از دانه های سبوس دار را در رژیم غذایی خود می گنجانند، 25 درصد کمتر از کسانی که به ندرت از این دانه ها استفاده می کنند به بیماری های قلبی عروقی دچار می شوند.این دانه ها به چند گونه بر قلب تأثیر می گذارند. فیبر و سایر مواد غذایی دانه های سبوس دار به پایین آمدن کلسترول، قند خون و میزان انسولین کمک می کند. همچنین عملکرد بهتر رگ های خونی و کاهش التهاب در سیستم گردش خون از دیگر فواید دانه های سبوس دار محسوب می شود. کسانی که میزان بیشتری از این دانه ها را در رژیم غذایی خود دارند کمتر به حملات قلبی و سکته دچار می شوند و مرگ و میر ناشی از مشکلات قلبی عروقی نیز به مراتب کمتر است. البته نمی توان از کنار سایر فاکتورهای سلامت از قبیل: رژیم غذایی مناسب، ورزش و تحرک، وزن مناسب و عادت پر خطر سیگار کشیدن و … بی اهمیت گذشت. سال ها پیش دانشمندان علت بیماری های مزمن غرب از جمله بیماری های قلبی عروقی را در نتیجه ی مصرف غذاهای فرآوری شده، ـ جدا کردن سبوس دانه ها و غلات ـ می دانستند. این اعتقاد هنوز هم مورد تأیید دانشمندان است.([

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.