مواد لازم:
* قارچ – ۲۵۰ گرم* ذرت کنسروی – ۱۵۰ گرم
* فلفل دلمه ای – یک عدد * پیاز – ۳ عدد * گوجه فرنگی – ۲۵۰ گرم* زنجبیل – یک تکه * فلفل سبز فرنگی – ۲ عدد
* برگ گشنیز خرد شده – یک قاشق غذاخوری * آب لیمو – نصف لیمو * سیر – یک حبه * روغن – نصف پیمانه
* نمک و فلفل – به مقدار لازم
طرز تهیه:
* قارچ ها را به ۴ قسمت برش بزنید.
* پیاز را ریز خرد کنید و زنجبیل ها را برش های طولی بزنید.
* فلفل سبز را نیز از طول برش بزنید.
* گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید.* گشنیز را خرد کنید.
* سیر را رنده کنید.* پیاز را در روغن تفت دهید تا صورتی رنگ شود، سیر را اضافه کنید و تفت دهید. گوجه فرنگی را اضافه کنید.
* پس از این که مواد خوب پخته شد، قارچ و ذرت را اضافه کنید.
* نمک را اضافه کنید و پس از نرم شدن قارچ ها، فلفل دلمه ای و آب لیمو را اضافه کنید و پس از یک دقیقه خورشت را از روی حرارت بردارید.* خورشت را با گشنیز، فلفل سبز و زنجبیل تزئین و داغ داغ سرو کنید.
ارزش غذایی هر ۱۰۰ گرم گوجه فرنگی
کربوهیدرات – 3.9 گرم * پروتئین – 0.9 گرم
چربی کلی – 0.2 گرم * فیبر غذایی – 1.2 گرم
ویتامین C – ۱۳ میلی گرم * ویتامین E- 0.54 میلی گرم
کلسیم – ۱۰ میلی گرم * آهن – 0.3 میلی گرم
منیزیم – ۱۱ میلی گرم * منگنز – 0.15 میلی گرم
فسفر – ۲۴ میلی گرم * روی – 0.17 میلی گرم