خورش مُتنجن؛ غذای اصیل ایرانی

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71622
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    این خورش، غذایی متعلق به زمان صفویه است که در مراسم و مهمانی‌های رسمی سرو می‌شده است.



    مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

    پیاز خردکرده 1 عدد

    روغن به میزان لازم

    گوشت گوساله‌ی خردکرده 500 گرم

    سیر 2 حبه

    کره 20 تا 30 گرم

    ماست سفت 2 پیمانه

    زعفران حل‌کرده 3 قاشق سوپ‌خوری

    خلال بادام 2 قاشق سوپ‌خوری

    نمک و فلفل به میزان لازم

    روش تهیه:

    * ابتدا یک عدد از پیازها را به صورت حلقه‌ای خردکنید و با کمی روغن تفت دهید.

    * آن‌گاه گوشت را بیفزایید و تفت دهید.

    * بعد با مقدار کمی آب، بگذارید بپزد، در حدی که حدود 1 پیمانه از آب گوشت باقی بماند.

    * حالا، یک عدد پیاز باقیمانده را نیز خرد کنید و با سیر و کره سرخ نمایید.

    * ماست و زعفران را مخلوط سازید و همراه با پیاز و سیر سرخ شده، داخل قابلمه بریزید و شعله را خاموش کنید.

    * اکنون خلال بادام، نمک و فلفل را به آن بیفزایید.

    نکات

    * این غذا را می‌توانید با برنج هم میل کنید، ولی در اصل با نان خورده می‌شود.

    * توجه داشته باشید که پس از افزودن ماست به خورش آن را از روی حرارت بردارید.

    * می‌توانید در مرحله‌ی آخر، 4 قاشق سوپ‌خوری سرکه‌ی انگور نیز به خورش‌تان بیفزایید.

    #97971
    amini
    مشارکت کننده

    معلومه که خیلی هم خوشمزست.به به

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.