خورش قیمه خلال و زرشک، خورشتی خوش طعم و عالی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #90030
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    مواد لازم برای شش نفر
    گوشت گوساله : 500 گرم
    زرشك : 50 گرم
    خلال بادام : 100 گرم
    پیازمتوسط : یك عدد
    نمك و فلفل : به میزان لازم
    روغن برای سرخ‌كردن : دو قاشق غذاخوری
    شكر : یك قاشق غذاخوری
    زعفران : نصف قاشق چایخوری
    لیمو عمانی : چهار عدد

    طرز تهیه :
    پیاز را خرد كرده، با كمی روغن تفت می‌دهیم. در همین حالت رب را هم اضافه می‌كنیم .
    سپس گوشت را قیمه‌ای خورد كرده به مواد اضافه و همه مواد را كمی تفت می‌دهیم، پس از آن دو لیوان آب اضافه كرده بعد از جوش آمدن خورش، شعله را كم می‌كنیم و می‌گذاریم به مدت یك ساعت آرام بپزد. سپس خلال بادام را اضافه و بعد از 10 دقیقه لیمو عمانی‌ها را با چنگال سوراخ كرده و در خورش می‌اندازیم و اجازه می‌دهیم خورش به مدت یك ساعت دیگر با شعله كم بپزد. زرشك را شسته با كمی روغن (ترجیحا روغن حیوانی) و شكر تفت می‌دهیم و در پایان به همراه زعفران به خورش اضافه كرده و خورش را پنج دقیقه با حرارت ملایم روی شعله نگه می‌داریم.خورش در اصل با زرشك سیاه طبخ می‌شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.