-
نویسندهنوشتهها
-
۲۷ آذر، ۱۳۹۶ در ۰۹:۲۲ #112737heidaryمشارکت کننده
خوردن نمک قبل و بعد از غذا به هضم غذا کمک می کند
آیا باید از مصرف نمک طبیعی پرهیز کرد یا نمک همچنان از نیازهای ضروری بدن انسان است و اگر در خوردن آن امساک شود (خودداری شود) باید شاهد امراض دیگر باشیم؟
جالب اینکه بدانیم بیشتر مردم اروپا در پی تهیه نمکهای طبیعی هستند و گرانترین نمک در آنجا نمک طبیعی است.
بهترین نمک طبیعی متعلق به معادن نمک ایران است و اتفاقاً نمک کانی ایران در سمنان و جهرم بهسبب دارا بودن لایههایی از آهن و مس نیازهای دیگر بدن ما را هم تأمین میکند.
فواید خوردن نمک قبل و بعد از غذا چیست؟
امروزه دلیل علمی توصیه به خوردن نمک در ابتدای غذا مشخص شده است؛ آب دهان (بزاق) از چشمههایی بهنام غدد بزاقی جاری میشوند که هرچه با غذا مخلوط شوند، غذا زودتر از گلو پایین میرود و زودتر هضم میشود لذا ورود نمک به دهان پیش از شروع غذا خوردن، غدههای اطراف دهان را تحریک میکند و به ترشح آنها سرعت میبخشد، از این رو، غذا را زودتر هضم و برای فرو بردن حاضر میکند.
درباره چرایی لزوم مصرف نمک در انتهای غذا نیز باید گفت خوردن نمک پس از صرف غذا، غدد بزاقی را تحریک میکند و باعث زیاد شدن آب دهان میشود بنابراین، انسان ناگزیر به فرو بردن یا بیرون کردن آن از دهان میشود که در هر دو صورت، چربی یا غذای باقیمانده در دهان و بین دندان بههمراه آب دهان برطرف میشود.
سلات سیمرغ
۱۲ دی، ۱۳۹۶ در ۱۱:۱۹ #113720vida samieeمدیرامام علی (ع) : خوراکتان را به خوردن کمی نمک آغاز کنید و با خوردن نمک پایان دهید که اگر مردم خاصیت نمک را می دانستند آن را بر پادزهر ترجیح میدادند و هرکه غذایش را با نمک آغاز کند خداوند هفتاد درد را از او دور سازد که جز خدا کسی آنها را نداند. تحف العقول صفحه 108
۱۲ دی، ۱۳۹۶ در ۱۱:۲۱ #113723vida samieeمدیرالبته منظور فقط قبل از غذا ،چشیدن طعم نمک به مقدار خیلی خیلی کم هست.
نه اینکه دائم در حین غذا نمک استفاده کنیم یا غذاهای پر نمک بخوریم -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.