افزایش نشاسته و فیبر در رژیم غذایی، خطر ابتلا به برخی سرطان ها را کاهش می دهد.
میوه ها، سبزیجات، سیب زمینی، دانه ها و غلات، منابعی غنی از فیبر و نشاسته هستند که موجب ایمنی بدن در مقابل سرطان کولون و رکتوم می شوند.
مواد مغذي موردنياز بدن، از گروه های مختلف غذایی مانند ميوهها، سبزيجات، غلات، گوشت و محصولات لبني در کنار یکدیگر تامین می شود.
با کنترل وزن، از ابتلا به این بیماری ها، پیشگیری کنید.
زنان با احتیاط بیشتری چربی مصرف کنند
رژيم های غذایی پرچرب، خطر ابتلا به سرطانهاي پستان، پروستات، كولون و ركتوم را افزايش می دهد.
مصرف الكل ميتواند منجر به سرطان دهان، حلق، مري و كبد شود.
با کاهش مصرف غذاهاي شيرين و شور نیز می توان خطر ابتلا به سرطان را کاهش داد.