خوردن شکلات خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش می‌‌دهد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80103
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]پژوهشگران انگلیسی دریافتند که مصرف شکلات ممکن است خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش دهد.

    دکتر «اسکار فرانکو» و همکارانش در دانشگاه کمبریج یک سری آزمایش‌هایی را برای ارزیابی اثرات خوردن شکلات بر حملات قلبی و عروقی انجام دادند.

    آنها نتایج حاصله از بررسی 7 مطالعه را که بیش از 100 هزار شرکت‌کننده با بیماری و بدون بیماری قلبی بودند را تحلیل کردند.

    نتایج این تحقیقات نشان داد که سطوح بالای مصرف شکلات با کاهش 37 درصدی بیماری‌های قلبی و عروقی و کاهش 29 درصدی سکته مغزی همراه بود.

    محققان گفتند این یافته‌ها باید با احتیاط تفسیر شود، خصوصاً اینکه شکلات‌های موجود در بازار بسیار انرژی زا هستند- درحدود 500 کالری برای هر 100 گرم، یا 33.5 اونس – و خوردن بیش از حد آن می‌تواند به خودی خود منجر به افزایش وزن و خطر ابتلا به دیابت و بیماری قلبی همراه شود.

    با این وجود محققان به این نتیجه رسیدند بر اساس فواید سلامت از خوردن شکلات، طرح‌های ابتکاری برای کاهش چربی و قند در بسیاری از محصولات شکلات باید مورد بررسی قرار گیرد.
    [/align]

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.