درست است! این باور از قدیم الایام وجود داشته است و کم و بیش همه از درستی آن آگاهی دارند!
با این وجود, بعضی ها هنوز در مورد درستی این باور شک دارند و مزه تخم مرغ عسلی, به خصوص هنگام صبحانه و همراه با نان تازه را با هیچ چیز عوض نمی کنند.
اما بالاخره پژوهش های اخیر خیال همه را راحت و واقعیت را کاملا آشکار کرد؛ نتایج ایم پژوهش ها نشان داده است که خوردن تخم مرغ عسلی می تواند برای سلامتی مضر باشد, زیرا تخم مرغ به طور معمول حاوی میکروب هایی مانند سالمونلا است که تنها و تنها پس از پخت کامل از بین می روند و طبیعتا در حالت های دیگر پخت همچنان باقی می مانند.
«تخم مرغ باید به صورت آب پز و سفید یا نیمروی کاملا پخته شده مصرف شود. این بیماری ها و عوارض شامل مسمومیت, تب, سر درد, تهوع و علائم حساسیت شدید است.»
همچنین نتایج این پژوهش ها نشان داده است که کودکان سه تا هفت سال و افراد مبتلا به بیماری های گوارشی ۴۰ درصد بیشتر به این عوارض و بیماری ها مبتلا می شوند. بنابراین اگر نمی خواهید بعد از خوردن تخم مرغ عسلی دچار بیماری شوید, هرچقدر هم عاشق تخم مرغ عسلی هستید, باید با این نوع روش پخت خداحافظی کنید.