خود را به غذاهای کم نمک عادت دهید

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78112
    zghasemi
    مشارکت کننده

    اضافه کردن طعم دهنده‌های طبیعی که جایگزین‌های خوبی برای نمک هستند، راهی آسان برای کاهش مصرف نمک است. دکتر پاملا شنفلد، متخصص تغذیه می‌گوید بسیاری از گیاهان سالم مانند رُزماری، آویشن، فلفل سیاه و پونه کوهی دارای میزان فوق العاده‌ای آنتی‌اکسیدان و البته خواص مفید بسیار هستند که جایگزین‌هایی مناسب برای نمک به حساب می‌آیند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.