خواص گردو را می دانید؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72527
    a.babazadeh
    مشارکت کننده

    گردو را به نام “غذاي مغز” نيز مي شناسند و اين فقط به خاطر شباهت آن به مغز نيست، بلکه به خاطر وجود امگا 3 فراوان آن مي باشد. براي درست عمل کردن مغز، به امگا 3 نياز داريم.
    مصرف 4 عدد مغز گردو در روز موجب افزايش اسيد چرب ضروري امگا 3 مي گردد.
    15درصد از چربي هاي گردو از نوع چربي هاي غير اشباع و مفيد براي سلامت قلب مي باشد. اين نوع چربي، پايين آورنده کلسترول بد(LDL) و افزايش دهنده کلسترول خوب(HDL) است.
    يک چهارم فنجان مغز گردو، در حدود 8/90 درصد نياز روزانه بدن به اين چربي ضروري را تامين مي کند.
    فوايد گردو:
    1- کاهش کلسترول کل
    2- کاهش LDL کلسترول
    3- افزايش HDL کلسترول
    4- افزايش قابليت ارتجاعي رگ هاي بدن
    5- محافظت در برابر بيماري قلبي
    6- افزايش قدرت ذهن و هوش
    7- مفيد براي تنگي نفس
    8- جلوگيري از ورم مفاصل
    9- مفيد در بيماري هاي پوست نظير: اگزما و پسوريازيس( به وجود آمدن لکه هاي قرمز رنگ در پوست)
    10- ضد سرطان
    11- داراي آنتي اکسيدان. در بين آجيل ها، آنتي اکسيدان گردو و شاه بلوط از همه بيشتر است.
    12- محافظت از سيستم ايمني
    13- جلوگيري از لخته خون
    14- تنظيم سوخت و ساز در بدن
    15- تنظيم فشار خون
    16- تنظيم قند خون
    17- جلوگيري از پارکينسون و آلزايمر
    18- جلوگيري از سنگ کيسه صفرا
    19- حفاظت از استخوان
    20- روغن گردو درمان کننده دردهاي مفاصل است و جذب مواد غذايي را آسان مي کند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.