کفیر از محصولات لبنی مغذی بوده که دارای خواص درمانی است و از طریق تخمیر مخمرها و باکتری هایی که به طور طبیعی در دانه های کفیر وجود دارد تولید می گردد. گاز کفیر طبیعی بوده و ویژگی های مغذی آن ناشی از مواد مغذی حیاتی از جمله کربوهیدرات ها، پروتئین ها، ویتامین ها و برخی ترکیبات ویژه دیگر موجود در کفیر است.
فعالیت ضد میکروبی، افزایش سلامت روده، فعالیت ضد سرطانی، کنترل قند و چربی خون، کاهش عدم تحمل لاکتوز و بهبود سیستم ایمنی از جمله فواید مصرف مداوم کفیر است. علاوه بر این، کفیر یک نوشیدنی رژیمی است که مورد علاقه بسیاری از ورزشکاران نیز می باشد. از طرف دیگر کفیر برای تغذیه کودکان نیز مناسب است چرا که مقاومت آنان را در برابر بیماری ها افزایش داده و وزن گیری آنها را تسریع می نماید.
_______________________________________________________________________
زهرا یاری، کارشناس تغذیه.