كلسیم موجود در كشك از پوکی استخوان جلوگیری میكند
کشک یکی از فرآوردههای فرعی شیر است که به روش سنتی از جوشاندن، تغلیظ، ماست بدون چربی یا از خشک کردن دوغی که پس از کره گیری باقی میماند تهیه میشود.
این ماده غذایی با حجم کم خود، یک ماده معجزه آسا به شمار میرود که دربردارنده تمامی خواص شیر و حاوی کلسیم، چربی، نمک، پروتئین و نیاسین (ویتامین B3) است.
مشاور انجمن صنایع لبنی گفت: میزان انرژی تولید شده در100 گرم کشک حدود 105 تا 120 کیلوکالری است که میتواند به عنوان یکی از تامین کنندههای انرژی مورد نیاز بدن در رژیم غذایی روزانه گنجانده شود