خواص کاکائو

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78783
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]نتایج بررسی های متعدد نشان می دهد، کاکائو برای حفظ سلامت مفید است.

    به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه خراسان ؛ بعضی افراد از خوردن شکلات امتناع می کنند زیرا می پندارند که این ماده غذایی ناسالم و چاق کننده است در حالی که شکری که به آن افزوده می شود، مضر است. پودر کاکائو که از دانه کاکائو به دست می آید، بسیار مغذی است.

    کاکائو و شکلات تلخ سرشار از منیزیم ماده معدنی است که برای حفظ سلامت قلب و بیش از ۵۰۰ عملکرد بدن از جمله عملکرد عضله ضروری است.

    مصرف شکلات تلخ حاوی کاکائو، خطر بروز حمله قلبی را کاهش می دهد.

    گیاه کاکائو حاوی ماده مغذی به نام «پروآنتوسیانین» است. این فیتونوترینت از بدن در برابر مواد سرطان زا و سموم محافظت می کند.

    کاهش دهنده فشار خون است.

    شکلات، ماده شیمیایی به نام دوپامین در مغز تولید می کند که احساس خوبی به وجود می آورد. کاهش تولید دوپامین با بروز اختلال مغزی مانند بیماری پارکینسون ارتباط دارد. مصرف مواد غذایی که در تولید دوپامین نقش دارد، در پیش گیری از این بیماری موثر است.

    کاکائو، کلسترول مضر را کاهش و کلسترول مفید را افزایش می دهد.

    کاکائو و شکلات تلخ از کلیه ها در برابر بیماری محافظت می کند.

    مصرف شکلات حاوی میزان بالای کاکائو، میزان آندورفینز را که مسکن طبیعی بدن است افزایش می دهد؛ در نتیجه با مصرف شکلات تلخ، درد کاهش پیدا می کند.
    خراسان[/align]

    #101273
    zghasemi
    مشارکت کننده

    کلا کاکائو به طور خالص تاثیرات مثبتی دارد اما در ترکیبات دیگر و به شکل شکلات و شیرین اینطور نیست

    #101276
    هانیه
    مشارکت کننده

    میشه پودر کاکائو رو ریخت تو شیر با عسل خورد ب جای شکر خیلی
    خوشمزه میشه

    #101289
    zghasemi
    مشارکت کننده

    معمولا مواد کافیئین دار متابولیسم بدن را بالا میبرند و پودر کاکائو به تنهایی می تواند برایتان مفید باشد اما در مورد عسل و شکر باید بیشتر توجه داشت
    مقدار زياد كاكائو به علت داشتن اگزالات از جذب كلسيم شير جلوگيري مي كند.

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.