-
نویسندهنوشتهها
-
۱ دی، ۱۳۹۰ در ۰۳:۰۴ #71816aminiمشارکت کننده
مثلا با ابتلا به ديابت كمكم بايد مصرف چاي و قند را تعديل كنيم. چاي تلخ است و نياز به شيريني دارد. به خود ميگوييم: ما به آن عادت كردهايم. اگر چاي نخوريم پس چه بخوريم ؟
خـوشـبـخـتانه نوشيدنيهاي جايگزين و بسيار مفيدي وجود دارد كه ميتواند از نظر آرامش بخشي و رفـع خـسـتـگـي بـراي كـسـانـي كه علاقهمند به نوشيدنيهاي گرم هستند سودمند باشد. چاي ترش از آن جمله است.چاي ترش از گياه (هيبيسكوس) يا رز چيني تهيه ميشود كه از گلبرگ و دانههاي آن ميتوان به عنوان نوشيدني استفاده كرد. چاي هيبيسكوس داراي رنگ قرمز پر رنگ و طعم ترش است.
در ميان گياهاني كه نام چاي را به خود گرفتهاند، چاي قرمز يا چاي ترش كه به آن چاي مكه هم ميگويند، به علت رنگ، طعم و خاصيت ويژهاي كه دارد، جايگاه مهمي را به خود اختصاص داده است.
در عهدباستان از چاي سرخ به عنوان شادابكننده و رفـعكـنـنـده عوارض بيماريهاي قلبي استفاده ميكردند.
مصرف اين محصول در تعدادي از فرهنگها مانند چين، مكزيك و حتي اروپا وجود دارد. در سودان و مصر به عنوان يك نوشيدني تشريفاتي در جشنهاي رسمي از آن استفاده ميكنند.نوشيدن اين گياه را ميتوان به صورت سرد و گرم به همراه مقداري قند يا نبات يا حتي بدون آن به عنوان يك نوشيدني رژيمي مصرف كرد.
خواص چاي ترش
نـوشـيـدنـي ايـن گياه كاهشدهنده فشار خون، خـنـككـنـنـده بـدن، رقـيـق و تـصـفـيـهكـنـنده خون، كـنترلكننده كلسترول خون، اختلالات كبدي و صفرايي و همچنين آرام بخشي مناسب ميباشد و برعكس چاي كه باعث دفع آهن ميشود چاي ترش خود يكي از منابع غني آهن به شمار ميآيد.طريقه مصرف چاي ترش
افرادي كه داراي قند، چربي و فشارخون بالا هستند، ميتوانند يك تا دو نوبت از چاي روزانه خود را به چاي قرمز اختصاص دهند و براي هر بار مصرف، 5 گرم از گل برگهاي چاي قرمز را داخل يك فنجان ريـخـته و سپس آب جوش بر روي آن بريزند و سرپوشي گذاشته، 10 دقيقه بماند تا دم بكشد، سپس صاف كرده و ميل كنيد.کلینیک رژیم درمانی نوین _دکتر فزشچی
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.