پیاز قرمز برای سلامتی مفید است. پیاز حاوی «آدنوزین» است که ایجاد لخته در خون را به تأخیر میاندازد و از سکتهی قلبی پیشگیری میکند. همچنین به نظر میرسد که پیاز خام باعث کاهش کلسترول میشود.
مطالعات نشان میدهند که مصرف پیاز زیاد میتواند فشار خون بالا را نیز کاهش دهد.
میتوان پیاز را به انواع غذاها مثل انواع خورشها، املت، سوپ، آش و غیره اضافه کرد. از این گذشته میتوانید از پیاز در تهیهی انواع سالادها استفاده کنید. سالادهای سردی که با انواع کلمها، کرفس و غیره تهیه میشوند نیز با پیاز خوشمزه تر خواهند شد.