پاچه گوسفند دارای مزیت ها و فواید زیادی است، اما در خوردن آن باید دقت شود. در این مقاله به برخی از مهم ترین خواص پاچه گوسفند اشاره می کنیم.
مهم ترین خاصیت پاچه گوسفند: رفع گرفتگی صدا و سرفههای خشک
افراد با گرفتگی صدا و سرفه خشک و مبتلایان به بواسیر در صورتی که هاضمه خوبی داشته باشند, از مصرف پاچه پخته شده بهره میبرند,مصلح پاچه، سرکه و عسل و پختن آن با کرفس و دارچین است.
* مصلح :هر غذایی در طب سنتی دارای یک یا چند مصلح میباشد .منظور از مصلح یعنی یک نوعی ماده ی غذایی یا گیاه دارویی که مصرف آن به همراه غذاهای مورد نظر . در اصلاح عوارض جانبی احتمالی آن غذا موثر خواهد بود و هضم غذا را بهتر خواهد کرد وخواص و فواید غذا و جذب غذا را در بدن و ارگانهای مربوط مضاعف خواهد کرد.
افرادی که قدرت حسی آنها افزایش یافته و صداها یا بوهای کم، آزارشان میدهد(حواسشان حساستر از معمول شده است)، با مصرف پاچه مشکلشان بهبود مییابد.
بیماران قلبی و دیابتی حتیالامکان کله پاچه را از برنامه غذایی خود حذف کنند. افراد با اوره و اسید اوریک بالا همچنین مبتلایان به نقرس، بیماران قلبی و دیابتی حتیالامکان کلهپاچه را از برنامه غذایی خود به دلیل داشتن چربی و پروتئین بالا حذف کنند. افراد سالم، جوانان و کودکان در صورت مصرف کله پاچه حتما ورزش و فعالیت بدنی را در برنامه روزانه خود بگنجانند.